Neem het niet langer

Volgens de oude formule is de manier om in deze wereld vooruit te komen om hard te werken en flink te sparen en respect te tonen, beleefd, bereidwillig en heel meegaand te zijn ten aanzien van je superieuren.

Je zult er tot je verbijstering achterkomen, dat de hoge heren uit het bedrijfsleven een stelletje piraten en leeglopers zijn. Die hebben nog nooit iemand respect getoond. Het is gewoon ongelooflijk en toch zitten ze daar aan het hoofd van grote fabrieken en industrieën. Die hebben geen geld gespaard. Die lui sparen niet. Die zijn ook niet zorgvuldig met hun investeringen. Ze kopen de gekste dingen. Die maken de vreemdste capriolen  en moeilijkheden en lijken daar regelrecht op af te stevenen en daar dan ook weer even snel uit te komen.

En dan zit je daarnaar te kijken en vraagt je af wat er aan de hand is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *