Bucketlist voor echte volksvertegenwoordigers

Het woord volksvertegenwoordiger wordt minder gebruikt en meer vervangen door parlementariër. Sinds de partijleiders het heft in handen hebben genomen is de taak van parlementslid niet langer het vertegenwoordigen van zijn kiezers, maar het functioneren als stemmachine voor zijn partij en zijn partijleider. 

Het Nederlands voor bucketlist is loodjeslijst, wat een lijst is van wat iemand nog wil doen voor hij of zij sterft. Onze loodjeslijst is dus meer een lijst voor parlementsleden die niet langer partijslaaf willen zijn, maar echt willen opkomen voor hun kiezers. Deze lijst die regelmatig aangevuld zal worden, is dus niet voor partijen maar wel voor echte vertegenwoordigers van het volk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *