De visie van de Chinese Professor Kuing Yamang

De meest negatieve commentaar over de problemen komt van de Chinese Professor Kuing Yamang over de toekomst van Europa. Deze professor heeft enige tijd in Frankrijk geleefd en weet er dus wel iets van. Hierbij vinden jullie zijn heel pessimistische commentaren. Volgens hem overleeft Europa dit niet en kan het alleen maar slechter gaan. De Europeanen leven ver boven hun financiële mogelijkheden. Met als gevolg dat alle industriëlen Europa verlaten want ze kunnen de hoge loonkosten, belastingen en taksen niet meer betalen.

° Om hun massa ‘assistinaat’ te betalen worden staatsschulden gemaakt met leningen op leningen. Europa leeft op krediet en hun kinderen en kleinkinderen zullen nooit in staat zijn deze schulden te betalen. Uiteindelijk vernietigen de Europeanen zelf hun levenskwaliteit door zichzelf te verarmen.

° Ze kiezen eigenlijk om veel meer geld te verteren dan ze ooit rechtmatig kunnen verdienen. Er worden negatieve budgetten gekozen en de regeringen lenen altijd maar verder zonder dit ooit te kunnen terugbetalen. Zo verstikken ze zich zorgeloos in de schulden.

° Buiten zich voortdurend in schulden te zetten hebben ze een andere ondeugd: de regeringen laten de nog weinig werkende middenklasse belastingbetalers bloeden. Europa en speciaal Frankrijk en België staan op de kop van de financiële druk. Het is er een financiële hel voor wie rijkdom wil creëren.

° In Europa hebben ze blijkbaar niet verstaan dat om rijkdom te creëren men niet moet verdelen maar men eerst hard moet werken. Hoe meer ze deze gelimiteerde rijkdom verdelen hoe minder er voor iedereen zal zijn. Degene die jobs produceren en creëren worden gestraft door belastingen en taksen. En degene die niet werken worden sterk gemotiveerd door alle soorten onterechte sociale hulp. Het is een totale inversie van waarden. Het systeem is pervers en zal exploderen door financiële verstikking.

° De delocalisatie van de ondernemingen buiten Europa, zal de levensstijl verder doen verminderen. Nog 1 of 2 generaties verder zal Europa door de rest van de wereld economisch gepasseerd zijn en zullen ze in armoede leven. Wij chinezen gaan ze dan wat zakjes rijst geven om te overleven.

° Er bestaat nog een andere kanker in  Europa : er zijn veeeeeeeeeel te veel ambtenaren, 1 op 5 en meestal zeer goed betaald om ondermaats te werken. Hun doel is zo min mogelijk te werken en zoveel mogelijk sociale voordelen te verwerven. Ze zijn ook de koplopers om te staken maar de politiek heeft liever een luie ambtenaar dan een dopper dus de staat betaald deze luiaards omdat ze voor hun zullen stemmen.

° Tenslotte kunnen we vaststellen dat door de opkomst van de Islam de volgende generaties in een totaal verarmde gemeenschap gaan opgroeien. Van het oude Europese ondernemerschap zal niets meer te merken zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *