Hilde, de Wilde Weldoener

“De Vlaamse Regering heeft gisteren op voorstel van Hilde Crevits (CD&V) 2 miljoen euro strategische transformatiesteun toegekend aan Nike Europe Holding bv in Ham. In boekjaar 2020 (tot eind mei) werd een nettowinst van liefst 773,6 miljoen euro gerealiseerd.”

Leg dit eens uit aan de bevolking; hoe kan men beslissen om 2 miljoen subsidie toe te kennen aan een multinational die veel winst maakt en amper belastingen betaalt. Hilde Crevits is duidelijk in het bootje van het neoliberalisme gestapt: centrumpartijen van links en van rechts hebben een historische vergissing begaan door te kiezen voor de business en niet voor de gewone burger (die zou zogezegd profiteren van de groeiende business). Alleen het bezit van de rijken is toegenomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *