Wijsheid en Redelijkheid staan voor Bewustzijn bevorderen

“Het geheim om vooruit te komen in het leven is zich er op toe te leggen, altijd zo goed mogelijk en met volle bewustzijn te doen wat men onderneemt, zelfs de geringste kleinigheden.”                        

Edouard Charton, Frans literair figuur, uitgever van het blad “Magasin pittoresque”, directeur-uitgever van Hachette, 1807 – 1890

Bewust leven is leuk, spannend, uitdagend en een bron van geluk. Het brengt je dichter bij de natuur, ook al woon je in de stad. Het geeft je nieuwe energie en een gevoel van onafhankelijkheid. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke stap als je wat aan deze wereld wil doen. Hoe bewuster jij bent, des te meer je de wereld te bieden hebt. Gelukkige mensen lopen over van liefde, een liefde die ze delen met anderen.

Bewustzijn is een toestand van de geest die gekenmerkt is door een besef van het eigen ik en de omgeving. Voor elke levensvraag die wij hebben, staat er ergens wel een leger van coaches en trainers klaar die ons een waaier van antwoorden aanbieden. We beseffen vaak te weinig hoeveel sleutels we zelf in handen hebben. Veel antwoorden en oplossingen hebben we zelf op zak, zonder het te beseffen. Vragen-stellen is GOED! Vraag je hoger bewustzijn alles wat je wilt, alles wat je wilt weten, alles wat je opgelost wilt hebben! En leer jezelf aan om nog betere vragen te stellen over wat je bezig houdt. Vraag wat je anders zou willen. Bedenk ook betere, slimmere vragen (zie hieronder), zodat je betere slimmere antwoorden kunt ontvangen!