Laten we opnieuw beginnen

“Laten we opnieuw beginnen met revolutionaire dromen: dat we onze verslaving aan economische groei kunnen inruilen voor immateriële bloei. Dat we hebzucht kunnen vervangen door ontwikkeling. Stijgende aandelenkoersen door natuur. Zelfvernietiging door geborgenheid. De langzame verwoesting van de aarde door de rijkdom van het genoeg.”

Asha ten Broeke, wetenschapsjournalist. Asha ten Broeke is een Nederlands journalist en schrijver van columns en boeken. Ten Broeke studeerde psychologie en communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente. Ze schrijft artikelen en columns voor onder andere Opzij, Quest, Trouw, Viva, KIJK, Psychologie Magazine, De Volkskrant en Vrij Nederland.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *